לפני כשנתים וחצי עשיתי הלוואה לכסות את המינוס הלחיצו אותי לבטל את כרטיס האשראי ולסגור את המינוס ואני אלמנה עם 2 קטינים נילחצתי ועשיתי בלי ברירה והם עשו לי תאריך שלא התאים לי ביקשתי להחליף רק תאריך והם פתחו את ההלוואה החליפו תאריך וגם מסלול בלי רשותי וחתמיתי (ויש לי הכל מוכח) והגדילו את ההלוואה מ500 ₪ כל חודש ל700 ₪ כל חודש פניתי דיברתי ואמרתי הגדלתם לי סכום שקשה לי לעמוד בו וללא ידיעתי וחתימתי וביקשתי לקבל תדפיס כמה שילמתי עד עכשיו מפורט ולא רוצים לשלוח לי עד היום ורק תדפיס כללי כמה סכום ההלוואה וההורדות ההלוואה משולמת כבר שנתיים וחצי וכיום ירדה להחזר חודשי 512 אבל אני לא מקבלת פירוט כפי שביקשתי כמה שילמתי עד היום רק כמה יורד לי כל חודש וכמה נישאר ....אני משלמת בזמן וכל חודש שלט יהיו לי בעיות אבל אני שואלת האם לא זכותי לקבל דף עם פירוט כמה שילמתי עד עכשיו וכמה הריבית ?? למה מסתירים זאת ושולחים לי ניירת כללית שאני לא כל כך מבינה אותה והאם זה חוקי לעשות בחשבוני מה שציינתי ללא חתימתי ורשותי אני אישרתי רק לשנות תאריך ולא את סכום ההחזר איפה פירוט החודשים של השנתים וחצי
שלום
ראשית את כל התקשורת עם הבנק יש לעשות בכתב בלבד !!!
זכותך לקבל את כל המסמכים וכל ההסברים.
אין לבנק זכות לבצע שינויים ללא הסכמתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר