שלום רב
האם אני יכול לתבוע את הבנק שלי מהסיבות הבאות :
1. יועץ ההשקעות שלי המליץ לי בכתב ובצורה מסודרת למכור מספר מניות שהחזקתי בתיק, לא שמעתי בקולו ולא מכרתי את המניות והמניות עלו בשיעורים גבוהים והניבו לי רווחי הון גבוהים. האם אני יכול לתבוע במצב כזה את הבנק למרות שבחרתי לא לשמוע לעיצות האחיתופל של היועץ?
2. בחשבון הבנק שלי יש חשבון השקעות בנ"ע החשבון כל הזמן מציג נתונים מוטעים לגבי שווי התיק שלי ואז כעבור זמן הדבר מסתדר ושוב חוזר חלילה שוב ושוב ולכן הדבר מבלבל אותי מאוד וגורם לי נזק האם על זה ניתן לתבוע את הבנק?
3. היה לי חשבון בנק באותו הבנק אבל הבנק לא סגר לי את החשבון והעביר אותו לסניף אחר עם מספר אחר של חשבון בנק ומאז החשבון הקודם אינו פעיל בכלל. כעת התברר לי שהבנק אינו מוכן לסגור את החשבון הקודם למרות שאינו פעיל ואינו מוכן לתת לי אישור שהחשבון אינו פעיל בכלל ובעצם יש לי חשבון בנק פעיל ועוד חשבון בנק שאותו העברתי בקליק לטענתם ואין אפשרות לסגור את חשבון הבנק הישן או לתת אישור שהוא אינו פעיל כעת אם לדוגמא מישהו מוצא צ'ק ישן של החשבון הקודם הוא יכול למשוך כסף מהחשבון הישן או אם נניח יש לי חוב במס הכנסה ומס הכנסה גובה את הכסף מהחשבון הישן אז הכסף ירד מהחשבון החדש באופן אוטומטי האם הדבר חוקי והאם ניתן להגיש תביעה נגד הבנק על כך?
רב תודות
שלום
1. לסעיף זה התשובה שלילית.
2. אם באפשרותך להוכיח נזק שנעשה לך-אפשר לתבוע.
3. לא ברור מדוע הבנק מסרס לסגור חשבון-כדאי לפנות לבנק בבקשה במכתב רשום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר