שלום ,
קניתי נייר ערך דרך פלטפורמת המסחר שלך הבנק , ויום למחרת כאשר ראיתי כי הנייר ערך יורד החלטתי להעביר הוראת מכירה ולצאת עם נזק מאוד קטן. שרציתי לבצע את המכירה , תקלה כלשהי בבנק וספציפית בחשבון שלי לא אפשרה לי למכור את הנייר ערך ואף הופיע שאני כלל לא מחזיר בנייר באפלקצית המסחר של הבנק. פניתי לבנק לתקן את הבעיה ולהעביר הוראה דרך חדר המסחר שלהם , גם שם נאמר לי במפורשות כי יש תקלה כלשהי שלא מובנת והם לא יכולים למכור לי ואף ביקשו ממנו להתקשר יום אחרי שוב להזכיר להם בבעיה שיש לי, יום למחרת הבעיה תוקנה אך זה תוקן לאחר שהנייר ערך איבד 90% מהערך שלו (כי זה מסחר במכשיר פיננסי בעל רמת סיכון גבוהה). בשל כך נגרם לי נזק והפסדתי את כל ערך ההשקעה שלי לבסוף. מה האפשרות שאני יכול לתבוע את הבנק בשל גרימת נזק כספי , בזבוז שעות עבודה על טלפונים שעשיתי להם בנדון.
חשוב לציין כי פתחתי פנייה בבנק לבדוק לי את הנושא.
שלום אמיר
לפח מה שכתבת, נראה שיש רשלנות מצד הבנק, ואולי אף הפרה חוזית. עם זאת, רצוי לבחון את הנושא תוך עיון במסמכים, וקבלת פרטים נוספים ממך.
לשם כך, אציע שתפנה להתייעצות אמל עו"ד מומח בתחום.
בהצלחה
אסף מירוז, עו"ד, מוסמך בכללכה ומינהל עסקים ובוגר משפטים
מנהל פורום תביעות בנקים, אתר לואוגייד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר