הי שלום,
לפני כשנתיים התקשרו אלי מלאומי קארד ואמרו לי כי הם מבטלים את הכרטיס שברשותי כיוון שחזר לי פעמיים חיוב לי זה לא הפריע אולם היום לאחר שבדקתי את העובר ושב שלי מתברר לי כי הם ממשיכים לגוות ממני סכום כסף קבוע של 51 ש"ח ולי ממש נמאס לעקוב כל הזמן אחרי אותם חברות אשר גובים "בטעות" נשאלת השאלה האם אני יכול לתבוע אותם על כל זה ?
תודה מראש
פיני
ככל שנגבו ממכם כספים שלא כדין יש כמובן עילה לבקשם חזרה. המלצתי היא לפנות בכתב ולקבל עמדתם קודם לנקיטת הליכים משפטיים. יש לפנות לייעוץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
פיני שלום
גם אם עקרונית יש לך "קייס" כדאי לבצע כמה פעולות מקדימות לפני שתתבע: תרכז את הניירת או ההדועות לגבי ביטול הכרטיס במיוחד אם יש כאלה בכתב, את דפי העו"ש בהם מופיע החיוב, וכל תכתבות אם היתה עם לאומי קארד.
בנוסף, מומלץ לך קודם לפנות אליהם טלפונית ואם לא מתקדם בכתב ולדרוש את הזיכוי בחזרה. תסתמך על כל דבר כתוב שיש לך מהם או אליהם. העבודה שחלפו כבר שנתיים אמנם לא גוררת התיישנות אבל גם מראה שלא ממש טיפל בזה. אבל זה לא נורא - עדיף להתחיל מוסדר עכשיו.
במידה וכל זה לא יעזור אתה יכול לפנות לעזרת עו"ד שיבחן את המסמכים שלך, יכתבו להם ובמידה ולא יוחזר לך הסכום המגיע לך ניתן לתבוע בבימ"ש.
בהצלחה,
דניאל כהן, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר