שלום רב
לקחתי הלוואה מבנק יהב על סך 92000 כולל קרן ריבית בשנת 2010 אינני מנהלת שם חשבון מ2012 ומשלמת כל חודש את ההלוואה לא נותר לי חוב שם ולא הלוואה אחרת מלבד אותה הלוואה מדוברת . לאחרונה התעמקתי בנושא ההללואה מכיוון שקיבלתי יצרת הלוואה לתשלום של 66800 ש״ח הייתי בשוק הרי איך ייתכן אני משלמת 5 שנים הסכום לא ירד .
אני הזמנתי מסמכים מהבנק וחשכו עיניי משנת 2012 אני רואה שיורדים לי עוד שני סכומים לא ברורים מלבד חיוב ההלוואה כששאלתי את הפקידה מה הפשר לא פעם לא פעמיים ולא עשר היא תמיד מתחמקת ומדברת איתי שפת בנקאים לא מובנת וטוענת שזה מה שאני חייבת וזהו ועליי להפקיד יש לציין ששמורות לי בנייד הרבה הודעות וואטסאפ שזו כבר התנהלות מוזרה בעיניי גם לארונה הפסקתי מלשלם כיוון שאני רוצה לבדוק מה קורה שם ועדיין לא נעשה שום הליך מצדם מלבד הודעות אס אם אס מאותה פקידה
מה יכיל להיות העניין אשמח לקבל חווד בנושא. ברור לי שעליי לקבל ייעוץ אבל עדיין אשמח בכל זאת לנימה אישית
שלום הדר
ראשית את כל ההתנהלות מול הבנק חשוב מאוד לבצע בכתב בלבד.
כדי לבדוק דברים לעומק יש לעבור ולבדוק את כל המסמכים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר