שלום רב אני לקוחה של בנק מזרחי טפחות והחשבון שם פעיל ונכנס לשם רק כסף של הילדים סכום של 280 ש״ח שאני מושכת באופן קבוע מידי חודש מיד אחרי שהכסף נכנס בחודש יוני נכנסתי על מנת למשוך את הכסף ונאמר כי לא נכנס כסף לחשבון מבירור עם ביטוח לאומי הכסף אכן נכנס לחשבון הבנק טוען כי לא נעשו שום פעולות מחודש פברואר ואין תיעוד על כניסת כסף ומשיכת כסף כאשר שאלתי את הפקיד כיצד זה יתכן מכיוון שעד חודש מאי כן משכתי כסף ודרשתי מהבנק להוציא את דפי משיכת כספים עם חתימתי מה שלא נעשה לאחר כמה פעמים שדרשתי מהם לעשות זאת נאמר לי שהחשבון נסגר ע״י רן סיני מהלשכה המשפטית בחודש נובמבר ואני שואלת דבר פשוט איך הבנק לא ידע אותי על סגירת החשבון למרות שהם טוענים שהודיעו לי בקשתי הוכחות שאכן הודיעו לי ואם החשבון נסדר מנובמבר איך הכסף נכנס באופן קבוע כול 20 לחודש ומשכתי כסף עד חודש מאי ופתאום בחודש יוני אני מגלה שהסכום 280 ש״ח נעלם פתאום מהחשבון ללא ידיעתי כלל האם אפשר לתבוע את הבנק על העלמת ראיות אי שיתוף פעולה ועזרה ללקוח והשבת כספו כחוק אודה לכם מאוד
אוריאנה שלום
לפי מה שאת כותבת, המקרה נראה חמור ואף תמוה.
ניתן לפנות בענייו לפניות הציבור בבנק עצמו ובבנק ישראל.
כמו כן, אפשר לפנות להתייעצותעם עו"ד שעוסק בנושא, הגם שאני מבין שהסכום שנטען שנעלם הוא נמוך יחסית.
בהצלחה
אסף מירוז, עו"ד, מוסמך בכללכה ומינהל עסקים ובוגר משפטים
מנהל פורום תביעות בנקים, אתר לואוגייד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר