שלום
חשבון הבנק שלי מצוי בחריגה כחודשיים. חשוב לציין שלא הסדרתי מסגרת אשראי.
התקשרו אליי מהבנק הרבה פעמים וכל פעם אמרתי שאני יודעת ושיש סיבה למינוס ושבינואר אני אסדר זאת.
שבוע שעבר התקשרה אליי פקידה מהבנק והסברתי לה את כל הסיפור מדוע אני במינוס, רצוי לציין שחוץ מהחודשיים האלו בשנים האחרונות אני תמיד בפלוס. הסברתי גם לפקידה שב1.1 אני מסדרת את המינוס היא אמרה שהיא רושמת זאת לפניה ושלא יטרידו אותי יותר.
אתמול התקשרו אליי מהבנק פעמיים, לא היה באפשרותי לענות, אז פקידה אחרת השאירה לי הודעה ש״אני לוקחת לך כסף מהמטח כדי לקזז את החריגה, תודה וביי״. בעודי רותחת מזעם שנוגעים לי בכסף ועושים איתו מה שבא להם אחרי שהסדרתי את העניין לפני כשבוע, אני מתקשרת לבנק וכמובן שאין איך להשיג אותם, ושכבר חזרו אליי נאמר לי שהיא לא מתכוונת להחזיר את המטח עד שאני לא מסדרת את המינוס.
זה הגיוני שנוגעים לי בכסף ללא אישורי? היא אפילו לא אמרה לי כמה כסף היא לוקחת היא פשוט עשתה מה שבא לה!!
מה עוד שיש לי כסף בבנק זה לא שאני במינוס ואין כסף!!
וחוץ מזה שסיכמתי עם פקידה שבוע לפני שהענייניים יטופלו ב1.1!!!
זה הגיוני שהם "מאיימים" עליי עם כסף שהם לקחו לי מהמטח שאני חייבת לבוא ולהסדיר את החוב?!!
זה הגיוני שמשאירים לי הודעה ונוגעים לי בכסף ללא אישורי?!?!
אשמח לעזרה!
תודה רבה
שלום
הלקוח לא אמור להיות במינוס בחשבון. אלו הכללים של בנק ישראל. הבנק יכול לכסות את המינוס מכספים הנמצאים בחשבון (מט"ח ואחרים).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר