עצתכם הנאמנה ,חתמתי ערבות לביתי 80,000 ש' בבנק ,כעבור חודשיים החלטתי לפרוע ולצאת מערבות ,בתאום עם הבת על החלטה, העברתי הסכום הנ"ל ,אלא שביתי מעלה באימון ופרעה חלק מהסכום ,מתברר שמצבה הכלכלי קשה דבר שהבנק העלים ממני, הבנק תבע אותי על הסכום שנותר בהציגו מסמך מהוצל"פ שאינו יכול להיפרע מהחייבת ,על מנס סגירת התיק פרעתי את הסכום על פי פסק דין , לאחר שפרעתי פסק דין הבנק המשיך מהלכיו, בהוצל"פ מול ביתי , בייאושה מהמעקלים פנתה לגיסי ,לסייע לה, גיסי פרע שוב אותו פסק דין שאני שילמתי ,יוצא שהבנק גבה כפילות ,על כך, גיסי תבע את הבנק ,בכתב הגנה של הבנק ,בנספחים, שהבנק צירף, צילום כתב ערבותי, שהתגלה בו מחדל, במשבצות נוספו בכתב יד דברים שלא סומנו במקורי (זיוף), ,אני מודה שהבנק לא הזהיר אותי לא ידע אותי בדבר סיכונים על מצבה הכלכלי, בנקודת המחדל והזיוף רצוני לתבוע את הבנק
אליעשר שלום
אתה מתאר מקרה מצער מאוד שקרה לך ואם הבנתי נכון, אתה מבקש ייעוץ בעניין תביעה שבצרונך להגיש.
בכדי לתת לך ייעוץ נדרש לברר איתך את הפרטים באופן יסודי ולעיין במסמכים.
כיוון שיש חשיבות לפעילות מהירה וייתכן שחלק מהפעולות אף מוגבלות בזמן, אציע שתפנה לייעוץ משפטי אצל עו"ד שעוסק בדיני בנקאות.
בהצלחה.
עו"ד אסף מירוז, מוסמך בכלכלה ומינהל עסקים.
מנהל פורום תביעות בנקים אתר לואוגייד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר