אני ערב של אחותי ויש לה חוב בבנק פועלים בסך 98,000 שקל בערך ויותר קצת היה לה לפני שנה בערך משפט בנוגע לחוב של בנק פועלים והשופט פסק לה לשלם כל חודש 400 שקל עכשיו אני ערב שלה בתיק וכנראה העורך דין שהתיק שלה נמצא אצלו שם לב שאליו היא לא משלמת כי העלו אותה למשפט והשופט פסק שתשלם רק 400 שקל ואני שם לב שהגיע אליי אזהרה אחרונה שאם היא לא תסתדר עם העורך דין שמנהל את התיק חוב שלה של בנק פועלים אז הוא פונה אליי כי אני ערב שלה אני רוצה להבין אם הוא עכשיו פונה אליי ולא אלייה אז מה אני אמור לעשות עכשיו? מה קורה איתי פה? אשמח לשמוע הסברים כי אני מפחד פשוט שלא ילכו אליי כי אני צריך להתחתן ואני בעצמי יש לי חוב בבנק פועלים ואני משלם לעורך דין כל חודש 1,200אני מבקש שתעזרו לי, מה עליי לעשות?. תודה ויום טוב יגאל
יגאל שלום
עם כל הרצון הטוב, במסגרת הפורום, ניתן לתת תשובות לשאלות משפטיות, אך לא ניתן לתת יעוץ משפטי מבוסס על עבודות מקרה.
לצורך כך, אציע שתפנה להתייעצות אצל עו"ד שעוסק בדיני בנקאות.
אעיר בעניין זה, שלערב, עשויות להיות טענות הגנה טובות בעניין ערבותו, ושקיימת אפשרות להסדרי פשרה אלה ואחרים.
אך כאמור, בשביל לייעץ לך, יש חשיבות לפרטי המקרה שלך ולמסמכים הרלבנטיים.
בהצלחה.
עו"ד אסף מירוז, מוסמך בכלכלה ומינהל עסקים.
מנהל פורום תביעות בנקים אתר לואוגייד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר