לפני מס ימים ניגש חבר שלי לסניף הבנק שלו לבקש הלוואה של 60 אלף ש"ח ששאלו אותו למה הוא צריך את ההלוואה הוא הסביר להם שיש לו חוב לעיריית בת ים ( ארנונה ) של אביו שנפטר ושהוא רוצה לסגור את החוב שלא יעקלו לו את הדירה הנציגה רשמה את דבריו ואמרה לו שהיא תתקשר אלו בזמן הקרוב להגיד לו אם יאשרו לו את ההלוואה , ובאמת אחרי יום או יומיים היא התקשרה ואמרה לו שהם מוכנים לתת לו הלוואה של 40 אלף ש"ח ואם הוא יביא ערב אחד הם מוכנים לתת לו הלוואה של 70 אלף , מבסוט ומאושר התחיל לשאול חבר שלי את החברים הקרובים מי מוכן להיות לו לערב ובסופו של דבר אימו הסכימה להיות לו לערבה , האישה הנחמדה הלכה לבנק לבדה וחתמה על הערבות של בנה כשהגיעה הביתה הודיעה לו שהיא חתמה ,פתאום לאחר מס שעות הופקד בחשבון של חבר שלי 70,000 ש"ח יש לי מס שאלות ... א, איך נתנו לו הלוואה בלי שהוא יחתום על מסמך שהוא מאשר לקבל את הלוואה , ב. מי קבע לו את הסכום שהוא אמור לשלם כל חודש , ג.כמה ריבית הוא צריך לשלם ולכמה זמן ?
חבר שלי קצת נהבל וביקש שאני אנסה לברר לו לפני שהוא פונה לבנק בשאלות ( הוא עדיין מפחד לאבד את הדירה בעקבות החוב ) אשמח לתשובתכם ( אפשר גם להחזיר תשובה למייל )
תודה מראש
אייל
שלום
הסיפור לא כל כך ברור. צריך לראות את כל המסמכים כדי לחוות דעה. אני מציע שהחבר שלך יפנה ישירות עם כל הפרטים והמסמכים לעו"ד שמתמחה בנושא.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר