שלום רב,
רציתי לדעת האם באפשרותי להגיש תביעת נזיקין נגד בנק אשר עקב התנהלותו והתנהלות העו"ד של הבנק חיי אינם חיים במשך 10 שנים.
לפני כ10 שנים התגרשתי, היה לי ולגרוש חוב בבנק ע"ס 75,000 ש"ח אשר מתוך החוב 53,000 ש"ח הייתה הלוואה לה הייתה ערבה אימי.
בית הדין לענייני משפחה פסק כי עלינו לשלם את החובות חצי חצי.
משלא הצלחנו שנינו להגיע להסדר תשלומים מול הבנק פנה הבנק לאימי והיא שילמה את כל סכום ההלוואה ובכך הוסרה הערבות, את שמי הבנק לא הסכים להוציא מהחשבון עד שישולם מלוא החוב.
הגרוש פנה להליך פש"ר (שנמשך עד היום) וכל החוב בעצם הוטל עלי.
במשך עשור פניתי אלפי פעמים לב"כ הבנק ולבכירים בבנק כמו גם לנשיא המדינה,שרים,וראש הממשלה, בכדי לנסות ולהגיע עם הבנק להסדר על מנת שיפסקו ההליכים בהוצלפ אך בכל פעם שפניתי לבנק עם הצעה הם דרשו יותר ויותר הצעתי 30 הם ביקשו 60 הצעתי 50 הם ביקשו 80 כו' וכו'.
בינתיים משכורות שלי עוקלו , לא יכולתי להשכיר דירה, ולא יכולתי לחיות את חיי בשקט.
כל תחנוני להגיע להסדר עלו בתוהו, כיום החוב עומד על 180,000 ש"ח לטעמי הבנק פעל בחוסר תום לב,וסרב להגיע עימי להסדרים בכדי שהחוב יתפח.
כיום התחלתי גם אני הליך פש"ר שניסיתי שנים להימנע ממנו.
אין ספק שההתנהלות של הבנק וההתעלמות מכספים ששולמו כמו גם מהחייב הנוסף גרמה לי נזק אדיר לחיי שלא לדבר על הוצאות של עו"ד והכו'
האם ניתן לתבוע?
יעל שלום
כדי לתת תשובה מקיפה ומוסמכת
את צריכה להתיעץ עם עו"ד מומחה לבנקים.
צריך לעבור על כל המסמכים ואז אפשר לתת תשובה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר