שלום,
אני מעוניינת לתבוע את הבנק על מרמה, חוסר הכוונה ועוגמת נפש
שלום,
שמי שרון לזר
הנני מעוניינת לתבוע את בנק שהייתי לקוחה בו כמשך 15 שנים
בחודש 03/12 הטעבר לי סכום כסף מנפגעי פעולות האיבה ע"ס מאה עשרים אלף ש"ח .חובות י לבנק היו ע"ס תשעים אלף ש"ח
פנית לבנק בחודש 04/12 בבקשה לשלם את חובתי ולסגור את כל ההלוואות בבנק
פקידת הבנק שכנעה אותי שלא כדאי לסגור את החובות וכדאי לי להשאיר את הכסף בצד לאחר דין ודברים שוכנעתי ולא סגרתי את חובותיי והשארתי את הכסף בפק"ם חודשי .
השכר החודשי שלי היה בממוצע 5000-6000 ש"ח
מסגרת החשבון שלי הייתה 21,000 ש"ח . ומסגרת אשראי מהיר של 40,000 ש"ח
היו לי שני כרטיסי אשראי סה"כ מסגרת של 20,000ש"ח
לאחר כניסת הכסף לחשבון הבנק פקידת הבנק הגדילה את מסגרת כרטיסי האשראי ללא ידעתי
בחודש אוג' בקשתי להיפגש עם מנהלת הבנק ע"מ להכיר אותה (מעולם לא ידעתי מיהי /מהיו מנהל/ת הבנק) . לאחר שיחה נעימה וידידותי
הגענו להחלטה שבמידה ואקטין הוצאות בחשבון ותיהיה לי אפשרות אקטין את המסגרת ל11,000 ש"ח וזאת ע"מ שלא אשלם ריביות גבוהות על המינוס . בזמן הזה כבר נשארו לי 10,000 ש"ח בחיסכון .מנהלת הבנק היתממה ממסגרת ההשראי שלי ואמרה לי " מי נותן מסגרת אשראי כ"כ גדולה חשבון שהשכר שלו קטן כ"כ ביחס למסגרת
בחודש נוב' אשתקד פקידת הבנק יוצרת עימי קשר ומבסרת לי שאני בחריגה ואם לא אסדיר את החריגה היא מבטלת את כרטיסי האשראי הסברתי לה שאין לי אפשרות כרגע להסדיר חריגה של 10000 ש"ח וכי לא זה ההחלטה שקיבלנו אני ומנהלת הבנק ואף לא חתמתי על הקטנת מסגרת ושאני מבקשת לשוחח עם מנהלת הבנק
מנהלת הבנק מסרבת לשוחח איתי עד היום
פניתי לבנק בבקשה להחזיר את המסגרת לקודמתה ע"מ שלא יהיו חריגות הבנק סרב עד שפניתי לפנ"צ של הבנק ואז פקידת הבנק חזרה אליי והציעה לי לקחת הלוואה
ואז החלה מסכת לחצים עליי
הבנק הציעה לי לקחת הלוואה של 70,000 ש"ח עם ריביות הזיות של 30,000 ש"ח . בכדי לסגור את כל ההלוואות הקטנות ואת הורדות האשראי שיהיו לי בעתיד
מכיוון שאינני בעל ידע נרחב בנושא
הסכמתי להלוואה . היום אני בדיעבד שעשיתי טעות ונפלתי בפח הבנק הצליח לרמות אותי ולהוליך אותי שולל
אני לוקחת אחריות מלאה על שלא "ידעתי" לשמור על כספי
אבל מאדם צעיר שקיבל סכום של כסף מנפגעי פעולות איבה ובאמת לא ידע שאפשר להשתמש בכסף אחרת והגורם עליו סמכתי במשך 15 שנה לא טרח לתת לי יד מכוונת ומעט ידע גרם לי לאבד את כל הוני וגרם לי בעיקר להיכנס לחובות נוספים ולהתחיל את חיי ממינוס ותחושת מרמה .
עד היום הנני משמלמת חודש בחודשו 2400 ש"ח הלוואות משכר שירד ל4000 ש"ח
אשמח לקבל הכוונה
בברכה,
שרון
שרון שלום
כדי לתת לך יעוץ מקיף ונכון, צריך להפגש ועבור על כל המסמכים.
מציע לך להפגש עם עו"ד שמתמחה בבנקים
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
שלום, תודה על התשובה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר