שלום רב,
אבקש שתסבירו לי מה המשמעות של: "ביטול עיקול על עו"ש, מלבד יתרות זכות".
האם החשבון ימשיך להיות חסום באופן ממוכן לפעולות וכל פעולה שאצטרך לבצע כגון הפקדות ומשיכות כספים, אצטרך לגשת פיזית לסניף הבנק ולקבל את אישורם לכך?
תודה רבה.
בברכ
יאק, צהריים טובים
מהמידע שמסרת לא ניתן להבין את כל התמונה, האם מדובר בעיקול או לאו??ואם כן מהיכן? וכדומה.
אולם, ממה שהבנתי ממך המדובר בעיקול כלשהוא וניתן ביטול על אך ורק על העו"ש, ככלל משמעות הדבר שכספים הקיימים בפק"מ, חסכונות וכדומה יהי קיים העיקול.
בכל מקרה, רצוי מאוד ואני ממליץ לך להיוועץ עם עו"ד מהתחום עם כל המסמכים והנתונים העובדתיים.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
לעו"ד יניב בולגנים שלום רב,
תודה רבה על תשובתך.
לשאלתך, אכן מדובר על עיקול. העיקול הוטל ע"י ההוצאה לפועל.
מתשובתך הבנתי שביטול העיקול מתייחס אך ורק לחשבון העו"ש ולא על כספים קיימים בפקדונות, חסכונות וכו'.
אבקש שתבהיר לי:
1) האם במקרה זה אוכל לבצע כל פעולה בחשבון העו"ש במסגרת יתרת זכות או יתרת חובה מאושרת?
2) האם החסימה הממוכנת לביצוע פעולות הקיימת בעו"ש, תוסר ע"י הבנק עקב ביטול העיקול בעו"ש, וזאת מבלי שאצטרך לגשת פיזית אל סניף הבנק ולקבל את אישורם לפעולות?
אודה לך מאוד על מתן תשובות לשאלותיי הנ"ל.
בברכה.
ליאק,
שלום רב
על מנת לענות על שאלתך עליך להיוועץ עם עו"ד באופן פרטני, על מנת לראות את כל המסמכים והעובדות, לרבות החלטת כב' רשם ההוצל"פ על ביטול העיקול ובתגובה לאיזו בקשה ניתנה ההחלטה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר