שלום רב,
לפני 14 ימים קיבלי הלוואה עם הטבה לעובדי החברה שבה אני מועסק (מה שאומר שהיא בריבית נמוכה מאוד).
היום קיבלתי שיחה מהסניף ונאמר לי לי קרתה טעות וההלוואה לא יכולה להתקיים בתנאים הנוכחים, אלה אם אני יקבל "הפנייה להלוואה מהבנק" מהמעסיק.
הבנקאי הדגיש:
* שהסיכוי שאני הקבל טופס כזה הוא קלוש.
* ואם לא יעביר טופס זה לבנק בהקדם האפשרי הבנק יאלץ אותי לקחת הלאווה אחרת במקום (המשתלמת פחות מהמצויינת למעלה).
השאלה:
האם הבנק יכול לבטל הלוואה קיימת בלי הסכמתי ו/או להכריח אותי לקחת הלאווה אחרת במקום, שמשתלמת פחות (שתעלה לי הרבה כסף לתווך הארוך)?
תודה מראש.
אריק, שלום רב,
מהמסופר לא ניתן לדעת ולקבוע רת רצף העובדות שהינו הכרחי וקירטי לעניינך, שכן במידה וקיבלת כבר את הללוואה בפועל, דהיינו את הכסף, והלוואה כבר הועמדה בחשבונך לאחר חתימתך על הלוואה, לבנק יהיה קשה היום לבוא ולטעון טענות שונות ומגוונות, גם שהם עושים את זה בפועל.
עליך להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום הבנקאות עם המסמכים והעובדות עצמן על מנת לקבל ייעוץ נכון לגבי מצבך הפרטני.
חג שמח ובהצלחה,
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
תודה לך יניב בולגנים
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר