שלום רב, בחשבון משותף עם הגרוש נלקחה הלוואה , הגרוש לקח על עצמו בהסכם הגירושין את סילוק החוב. לאחר שלא עמד בהתחייבותיו ופשט רגל הבנק דיסקונט , הגיש תביעה נגדי. לאחר הגשת התנגדות הגענו לפשרה בה שילמתי מחצית מהסכום ההסכם קיבל תוקף של פסד. הבנק מנגד הפסיק לפעול נגדי והתחייב לעשות ככל שיוכל להוציא אותי מהחשבון. למרות מאמצי הרבים ופניותי החוזרות ונשנות למשרד עורכי הדין שמטפל בתיק אינם מסירים את שמי מהחשבון. אציין כי אני עובדת מדינה ולא יכולה להינות כעת מהלוואות לעובדי מדינה. מה עליי לעשות?
דנה שלום
על פניו אין מניעה להסיר את שמך מהחן.
אני מציע שתפני לבנק ולעו"ד במכתב רשום !
במידה והמכתב לא יעזור יש לפנות לעו"ד.
בכבוד רב
ניכטברגר דורון-עו"'ד (A.B בכלכלה)
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
דנה, שבת שלום
ככלל, הוצאתך מהחשבון כפופה להסכמה בכתב!! להוצאת והפטרת מהחשבון. אין משמעות לעובדה כי הגרוש שלך לקח על עצמו את החובות, אלא רק ביחסים ביניכם ואין בהסכם זה לחייב את הבנק.
יש לבדוק את ההסכם שלך עם הבנק והאם הבנק עומד בהתחייבויותיו ע"פ ההסכם ומה סיכמת בדיוק !!! עם הבנק והאם בתשלום מחצית החוב את יוצאת ומופטרת מהחשבון ומהחוב. יש לבדוק סוגיה זו היטב ע"י עו"ד המתמחה בבנקאות.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר