נתחיל בזה שההורים שלי גרושים כבר כמה שים אבל אבא שלי בכל זאת גר איתנו כרגע באותו בית והדואר שלנו מגיע לכתובתנו. אבא שלי עבר לפני כחודשיים אירוע מוחי בינוני. דבר זה פגע ביכולותו ללכת ולדבר ברור (חצי מפניו משותקות). כרגע נמצא בשיקון וזה תהליך די ארוך ולא צפוי להסתיים בקרוב.
כאמור אבא שלי שקוע בחובות מפה ועד להודעה חדשה. לקח הלוואות ממס' בנקים אבל תמיד איכשהו היה מצליח להסתר. היה מעביר מפה לשם ומשם לפה וכל חודש היה עובר את זה. עכשיו שאין ביכולותו לעשות זאת מתחילים להגיע הביתה ולפאלפון הודעות של החזר שיקים, וכל מיני החזרים לאשראי.
אבא שלי צלול בראשו מבין מה מדברים איתו ואף מצליח לתקשר איתנו ברמת שיחה אבל צריך סבלנות לשם כך. הבנקים לא רוצים לדבר איתנו כל עוד אנחנו לא אפוטרופוס שלו ובשיחה עם העובדת הסוציאלית של בי"ח היא לא מוכנה כרגע לתת אפוטרופוס אלא רק על הגוף (לא על הרכוש) - לא שיש לו רכוש, רק חובות!!!
מה אנחנו אמורים לעשות למנוע את ההוצאה לפועל לבוא לביתנו. אנחנו בפחדים מזה ברמות קשות מה גם מסתבר הוא לקח סכום כסף נכבד גם מהשוק האפור. קיצר ממש ברוךךך!!
סיגלית שלום
המצב מחייב טיפול יסודי ומקצועי ע"י עו"ד שמתמצא בתחום.
לצערי אין עצה שאני יכול לתת מבלי שראיתי את כל המסמכים.
בכבוד רב
ניכטברגר דורון-עו"'ד (A.B בכלכלה)
אחוזת בית 3 -ת"א
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר