שלום רב, בחודשים האחרונים ביצעתי מספר פעולות של קנייה ומכירה בתיק ניירות הערך שלי ועקבתי באופן יום יומי אחר הסכומים. בתחילת ינואר נכנסתי לחשבון ונוכחתי לדעת כי חסרים כ-18000 שקלים בתיק. חשוב לציין שבימים שקדמו לכך לא היו שינויים גדולים בערך הקרנות בהם אני מושקע. התקשרי לבנק באותו היום -5.1 והם הבטיחו לבדוק בהקדם. גם אני הייתי בטוח שמדובר באיזו אי הבנה-אולי חישוב כפול של קניית נייר ערך מסוים. לקח לבנק שלושה שבועות ומספר טלפונים מצדי לומר לי שזה ככנראה משהו שאני עשיתי בהמרות מט"ח רבות (מה שאיננו נכון). הם שלחו לי דו"ח שהגיע היום, גדוש במספרים, אך גם ממנו לא ניתן להבין איך סכום כסף כזה חסר. בכוונתי לפנות לבנק ולבקש פגישה עם מנהל הבנק בכדי שיסביר לי מה קורה פה, אך אני מרגיש צורך בסיוע מקצועי- מה כדאי לעשות בנידון? תודה רבה,
עידן
יש לתעד את כל ההתנהלות שלך אל מול הבנק. תכתובות, סיכומי פגישות וכדו'. לאחר שתבין מה ארע יש לשקול ההליכים למיצוי זכויותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר