שלום רב,
בעבר הייתי לקוח בבנק מסוים ובעת פתיחת החשבון קיבלתי מענק מסוים אשר בו התחייבת לשימוש בסך 100 שח מידי חודש בכרטיס אשראי למשך 24 חודשים ובמידה ולא אעמוד בהסכם אצטרך להחזיר את החלק היחסי.
עזבתי את הבנק לאחר כ 12 חודשים ובעת סגירת החשבון שאלתי את הפקיד מה באשר למענק והוא השיב שזה בסדר. לאחר כ-5 חודשים מסגירת החשבון יצרו איתי קשר מהבנק ואמרו שאני חייב להם כסף כשהסברתי להם שאני סגרתי את החשבון ובעצם זה הבנק בעצם מאשר שאין לי חובות שהרי אם היו לי לא היו סוגרים את החשבון הם אמרו שזה מענק ולא הלוואה ולכן זה לא קשור.. בנוסף כשאמרתי להם שהנציג התחייב בפניי שאין בעיות הם אמרו שהם לא יודעים על זה שום דבר.
הם דורשים ממני להגיע לבנק כדי להסדיר את החוב.
אני מרגיש מאוד נפגע מכל הסיפור הזה והם מאיימים בתביעה, אמרתי להם שאני רוצה לראות את הפקיד בעדות בבית משפט טוען שלא אמר לי זאת.
השאלה שלי היא כזאת.. האם מתוקף סגירת החשבון יש בכך משום לאשר בהכרח שאין לי חובות יותר כלפי הבנק?
כל הסיפור הזה מסריח לחלוטין הם נזכרו בי אחרי 5 חודשים והם טוענים שאני כלקוח ידעתי שיש לי מענק ומידיעה בחרתי לא לשלם.. שזה לא נכון שכן אני במפורש שאלתי את הפקיד מה לעשות עם המענק...
האם יש לי סיכוי בבית משפט מול הבנק?
העניין מורכב. לדעתי עליך לפנות לייעוץ משפטי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר