במהלך הליך משפטי קיבלתי בשנת 2010 בצו בית משפט את מסמכי חשבונות בנק לאומי והפועלים בתוקף היותי ידועה בציבור. היות ונחשפתי בעבר על ידו לשרותיו של האקר שהפקדות אותן ביצעתי נעלמו מכאילו בלעה אותן האדמה,וכן בידי צילום המחאה שהסכום המופיע גבוה בהרבה מהמקור. למעט מההמחאה הנ"ל אין בידי בדל ראיה נקלעתי למעגל אי אמון החל ממחלקת הונאות וכלה במחלקת ערערים פרקליטות ירושלים. לאחרונה פניתי אף למפקח על הבנקים, ומטעמו ענו לי לפנות להליך משפטי. טענתי היחידה היא כי יש לרדת לארכיון הבנק ולאמת את גירסתי, היות ואני בטוחה בכל האמור לעייל, הודה לכם מהם סיכויי אם בכלל ולמי עלי לפנות תודה מראש, אריאלה
אריאלה שלום
אינני בטוח שהבנתי את שאלתך.
אם את מיוצגת בהליך, רצוי שתפני את השאלה לעו" ד שמייצג אותך.
קשה מאוד, ופרקטית, לעתים, אף בלתי אפשרי לנהל הליכים משפטיים ללא ייצוג.
הכלל הוא שכל צד רשאי לראות את המסמכים הרלבנטים להליך של הצד השני. לכן, לפי דברייך, אפשר לבקש מבית המשפט הדן בתיק צו שיורה לבנק/ים להציג בפנייך את המסמכים הנדרשים.
אני שב ומדגיש שבד"כ, קשה לנהל הליכים כנ"ל ללא ייצוג, ולכן, אני מקווה שאת מיוצגת.
בהצלחה ושבת שלום
אסף מירוז, עו"ד, מוסמך בכלכלה ומינהל עסקים.
מנהל פורום תביעות בנקים, אתר LAWGUIDE.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר