שלום.
הפקדנו צק בתיבת שרות בבנק. מכיון שהחשבון הראה מינוס כעבור שלשה ימים בררנו את העניין. הבאנו לבנק את הספח.התברר שהצק נכנס ונרשם אך לא הגיע לחשבון. יתכן והופקד בחשבון אחר. הבנק לא מוצא אותו. מה אחריותו כלפינו? מה עלינו לעשות?
שלום רחל
הייתי מתחיל בפניה לפניות הציבור של אותו בנק, ובמידת הצורך, פונה גם לפניות הציבור של בנק ישראל.
אני מבין שאין מחלוקת שהשיק אכן התקבל בבנק, ולא ברור מדוע הוא לא נרשם בשחבונכם.
אם אכן כך, לדעתי, הבנק הוא האחראי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
שלום אני קניתי רכב חדש מסוכנות רכב בשם סנטרל קאר אכן ביצע עוקץ גדול במדינה ונעלמו .
ביום ביצוע ההזמנה הסוכנות העבירה אותי לאחת סניפי בנק הפועלים עם נציג מטעם הסוכנות לקבל הלוואת מימון לרכב בסכום 220000שקל הסכום אושר נפתח חשבון בנק לצורך ההלואה והסכום הועבר לחשבון סנטרל קאר.לאחר העוקץ התברר שהבנק לא רשם שעבוד לטובת ההלואה ואכן מס,השילדה שנתקבל מהסוכנות מזוייף...
רציתי לברר מה מצבי בנקודה הזו...לידיעתכם בינתיים אני עומד בתשלומים להחזר ההלוואה
זאיידן שלום
למיטב זכרוני, אכן פרשה מסוג זה התפרסמה.
על מנת לדעת אם יש לך עילת תביעה, או עילה לא לשלם את ההלוואה או חלקה, אציע שתפנה ליעעוץ אישי, על מנת שניתן יהיה לבחון את המקרה שלך באופן פרטנ י ולתת לך הערכה של הסיכויים והסיכונים.
בהצלחה
אסף מירוז, עו"ד, מוסמך בכלכלה ומינהל עסקים.
מנהל פורום תביעות בנקים, אתר LAWGUIDE.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר