באתר האינטרנט שלי אני מעוניינת לשים תמונה של אייפון ואנדרואיד כדי להסביר שהאפליקציה שפיתחתי זמינה במכשירים הללו.
שתי שאלות לי:
1.האם אני יכולה להשתמש בתמונות ממאגר תמונות לרכישה אם כתוב עליהן שהן למטרה לא מסחרית בלבד?
2. האם אני אמורה לפנות לחברות הסלולריות עצמן כדי לבקש אישור ואולי אף את התמונות עצמן? ואם כן, איך עושים זאת.
תודה
שלום מיכל,
לאור דבריך, אינך צריכה לפנות לחברות הסלולאריות אלא לרכוש תמונה ממאגר תמונות המאפשרת שימוש מסחרי ושינוי התמונה.
בברכה,
תומר אפלדורף, עו"ד
אפלדורף ושות'. קניין רוחני, ליווי חברות וליטיגציה מסחרית
קודם כל תודה רבה על המענה המהיר.
בהמשך להודעתי הקודמת - האם אני חייבת לקנות תמונה כדי להשתמש בה או שאני יכולה להשתמש בתמונה מתוך האתר של החברה הסלולרית.
אני שואלת בעקבות סעיף מהאתר של אפל שמדבר על סוג התמונות שמותר להשתמש בהן אך לא מזכיר את הצורך לקנות אותן
ושאלה נוספת, מה לגבי שימוש בלוגואים של המכשירים הסלולריים? מותר לי להציג באתר שלי?
מזכירה שהאתר מראה אפליקציה שפיתחתי והצגת המכשירים היא רק כדי להראות שהאפליקציה עובדת במכשירים הללו.
תודה רבה!
מיכל
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר