יחד איתי עובד עוד אדם (במשמרות בוקר וערב) באותו תפקיד. אנו חולקים יחד חדר עבודה משותף ורק לנו מפתחות החדר.היחסים בינינו לאחרונה מאוד מתוחים כבר כמה חודשים ולאחרונה גם הפסקנו לדבר אחד עם השני.מקום העבודה הינו מקום ציבורי ומתקיימים בו הרבה חוגים ולימודים (מעין מתנ"ס).
שלשום הגעתי למקום העבודה כדי להחליף משמרת עם אותו אדם ואז הוא פנה אליי בשאלה מוזרה ומאיימת שאותי היא הדהימה והשאירה אותי פעור פה ואני בכלל חף מכל פשע! האשמה?- גניבה!
והסיפור הוא כזה: הוא טוען שמצא טבעת יהלום באחד הכיורים וכדי "לשמור אותה" הוא החביא אותה באחת מהמגירות שבחדר המשותף שלנו, ועכשיו הוא לא מוצא אותה ומאחר ורק לי ולו שיש את אותו מפתח של החדר אז האשמה מוטלת עליי! ואני חייב לו הסברים! עוד הוא אמר,שכדאי לי שאחזיר אותה מאחר והוא "מבין" ביהלומים האבן שבטבעת לא שווה הרבה ואני לא אתעשר מזה ואם בעלת הטבעת תבוא לשאול אודותיה, לא תהיה לו ברירה והוא יערב גם אותי וכמובן גם את המשטרה!
לי אין כל מושג מכל הסיפור הזה,וזאת סתם עלילה שפלה שאין לה בה כל ביסוס במציאות. בינתיים, שמי הטוב נפגע בקרב יתר העובדים במקום העבודה מאחר והוא דאג לספר את העלילה השיקרית הזאת לחלקם. מה עושים עם אותו אדם האם יש מקום לתבוע אותו באשמת לשון הרע והוצאת דיבה ומה הסיכויים במשפט וכיצד פועלים כנגדו?
תודה מראש
מירו.
חמורים ומקימים בוודאי עילת תביעה. עליך לסור למשרד עורכי דין מומחה. בברכה, עו"ד עודד פרץ .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר