הייתי בתחנת משטרה להגיש תלונה נגד שכנה שעושה טרור בבניין אפילו שהיה לחוקר את כל העדויות שהצדק איתי ואני לא עברתי על החוק אף פעם בחיים הוא הרשה לעצמו לקרוא לי ליצן ולצעוק לעברי תעוף מכאן כבר אדיוט ולזאת שהגשתי עליה תלונה הוא התייחס בכבוד אפילו שהיא קיללה אותו וקראה לו נאצי
מה אני יכול לעשות?
מזה, ניתן להתלונן בפני הגורמים הרלבנטטים במשטרה על התנהגות בלתי הולמת של שוטר. הדברים הם אכן חמורים. בברכה, עו"ד עודד פרץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
החוקר בתיק אם אני יגיש עליו תלונה במשטרה מחר יעצרו אותי והוא יפיל עליי את כל העדות שקר של המתלוננת אפילו שזה הייתי אני שהתקשרתי והזמנתי משטרה אפילו שיש הקלטה של השיחה ל100 שהם שומעים אותה מאיימת שהיא תשרוף אותי במיי אש אפילו שהייתי עם 2 ילדות קטנות ותינוק ואפילו שהיא הודתה שהיא תקפה אותי מחר הוא ישנה את כל התיק לרעתי בגלל שהתלוננתי עליו
וכאשר תנסה לאכוף את זכויותיך שכן הנבואה ניתנה לא לנו.
בכל מקרה, איני מציע כי איום עתידי שכזה ירתיע אותך ממיצוי זכויותיך ע"פ דין. בברכה, עו"ד עודד פרץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר