נעצרתי בחשד לעבירה פלילית וכבר ביום שישי פורסם בהרחבה בעיתון מילבד השם שלי. הפירסום היה כלכך מפורט לפרטי פרטים כך שמייד כל מי שהכיר אותי ידע שמדובר בי. הפירסום פגע בי במישפחתי בפרנסתי באישתי שהיא עובדת ציבור .קהל לקוחותי מסרבים כל קשר איתי . כרגע אני במעצר בית במצב כלכלי ונפשי קשה. למרות שהעיתון שפירסם כביכול לא עבר עלהחוק אבל אודף המידע וכמות המידה שפורסמה היתה מוגזמת .עם מפרסמים לדוגמא שנהג מונית פלןני בתל אביב נחשד בפליליםהרי שיש בתלאביב אלפי נהגי מוניות. במיקרא שלי אני גר במקוםיחסיתקטן שבו יש רק 3 חברות כמו שלי. ועם מפרסמים שבעל חברה בן נשואי ל נעצר עם כל הפרטים "העסיסיים" הרי שהפירסום ישר פגע בי ובמישפחתי. האם יש אפשרות לתבוע את העיתון על פגיעה בשמי במישפחתי ובפרנסתי? בתודה ובכבוד שמואל.
לטעון כי הפרסום הינו אמת וכי קיים עניין לציבור. אם ניתן לזהותך גם בלי השם, הרי שלענין אי ציון השם אין משמעות. בברכה, עו"ד עודד פרץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר