אני עובד במקום עבודתי מזה כ 5 שנים.
המנהלת העכשווית שלי מנסה לפטר אותי בכל מחיר בתלונות וטענות שונות.
כל טענה שיש לה אני מוכיח שהיא טועה ואין לה מה לומר ועל אופן וצורת הדיבור שלה כלפיי אינה מתנצלת.
מה שמטריד אותי, חלק מדבריה האם הן הוצאת דיבה?!!
היא טוענת שבגלל שאני מתחיל לקבל שיחות ("נכנס לעבודה") נניח חצי שעה
אחרי תחילת המשמרת - שאני "גונב מהחברה" באלה המילים. כמובן שאני מוכיח שההסעה איחרה ואין לה מה לומר.
ב3 שיחות עימה היא טענה שאני שקרן וגונב מהחברה כסף, במהלך החודש האחרון.
עוד היא אמרה שאני תחת מעקב בשבועיים הקרובים ואם הנתונים הסטטיסטיים שלי לא ישתפרו אפוטר, בעוד שיש רבים במקום העבודה שהנתונים שלהם גרועים בהרבה משלי ולא זוכים לאיומים כל שבוע בערך. מעבר לכך שאני מוכיח התקדמות ולא זוכה בהכרה או בעידוד.
דוגמה שניה היא התחלנו לקבל כסף על מכתבי תודה מהלקוחות, אני מצליח לקבל מכתבי תודה מהלקוחות והיא טוענת שאני עושה הכל בשביל הכסף (לא מבין מה הבעיה כשהם מתגמלים) וטוענת שאני משדל את הלקוחות ולוחץ עליהם ומוציא את המכתבים בכח. הרי אם לקוח לא מרוצה מהשירות שלי למה שיכתוב מכתב תודה יפה וינמק.
ושוב טוענת שאני גונב מהחברה כסף.
היא טוענת בעצם שבמשמרת לילה אני גונב כסף מהחברה בגלל שלא נכנסות שיחות בלילה. בעוד שיש עימי עובדים נוספים, מעניין מדוע לא אמרה להם שהם גנבים. שזה תקן של חברה להעסיק עובדים בלילה בתמיכה 24 שעות.? הרי אני לא יכול להכריח להתקשר בלילה יותר ממה שמתקשרים.
האם זה הוצאת דיבה?!! האם מותר לי להקליט את השיחה עימה? האם כדאי לתבוע?
האם חשוב שאפנה למנהל המוקד ואציין בפניו את הדברים? והאם חשוב גם שהדברים יהיו בכתב על ידי למנהל והעתק לה? או אפילו כדאי מכתב/העתק לסמנכ"לית שירות לקוחות בחברה?
תביעה. אתה רשאי להקליט שיחה אשר אתה צד לה. רצוי כי מכתבים תנפיק אך ורק בסיוע של עורך דין וכנ"ל לגבי הגשת תביעה. בברכה, עו"ד עודד פרץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר