שלום לכולם
לפני כמה שנים הוצאתי את ביתי מהגן כשהיתה בת שלוש וחצי כשזו התלוננה בפני כי הגננת צבטה אותה בשפתיים כיוון שהיא פטפטה.לא התעמתתי עם הגננת פשוט יום למחרת העברתי את הילדה שלי גן.לא סיפרתי על המקרה לשום הורה. שבוע לאחר מכן התקשרה אליי אחת האמהות בגן וסיפרה שהגננת ערכה אסיפת הורים על מנת להרגיע את ההורים כיוון שהתחיל איזשהו גל שמועות בעיר שהתחיל לא ממני.ושם היא סיפרה שאני הוצאתי את הילדה מהגן בגלל איזשהו דבר שהיא ספרה לי בקשר לבת שלי ושאני לא הסכמתי לקבל את דעתה ,דבר שהיה שקרי לחלוטין.
בשיחתי עם האמא סיפרתי לה מדוע הוצאתי אותה מהגן ולא הוספתי דבר לא השמצתי את הגננת רק סיפרתי את הפרטים היבשים.
לאחר שבועיים קיבלתי מהגננת מסמך משפטי שבו היא תובעת אותי על הוצאת דיבה.האם יש לה עילה לתביעה??
להשפיל. גם אז ייתכן כי קימת לך הגנה לפי החוק, למשל הגנה על אינטרס אישי או דבר אמת. לי נראה כי גם אם אמרת לשון הרע, הרי שעומדת לך הגנה. אם קיבלת תביעה לידיך, עליך לסור לטיפול במשרד עורכי דין, וזאת במידית. בברכה, עו"ד עודד פרץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
לנוכח האמור בידיעתך נראה כי קיימת לך הגנת ,אמת דיברתי,. יחד עם זאת אני מציעה לך לענות על מכתב ההתראה, ולא להתעלם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר