אני בן 23 , כרגע גר בכפר-יונה
לפני כן גרתי ברעננה והפיצו עליי שמועות, סיפרתי על מצבי הבריאותי למספר מצומצם של אנשים, וכעת כולם יודעים
בנוסף, בעברי ( בן 16-17 ) הוציאו דיבה ולשון הרע על העדפותיי המיניות ( אמרו שאני הומו ומצצתי למישהו במגרש חניה - שקר גמור )
בחטיבת הביניים עברתי התעללות מכמה ילדים מהשכבה בצורה שיטתית , מערכת החינוך לא עשתה דבר ואף התייחסה אליי כאל שונה ובעייתי - רצו שאני אלך לבדיקות במקום לטפל בבעיה, בעקבות כך נעדרתי מבית ספר ולא השלמתי חומר רב פחדתי להגיע ש-לא יקללו ויציקו לי , לאחר מכן כמעט ולא עליתי לתיכון בגלל שנעדרתי מהבית ספר, בסוף עליתי לתיכון וגם שם היו עליי שמועות רעות ומרושעות, וכיום בעקבות כל המהלך הזה אני לא יוצא יותר מהבית אפילו לסופרמרקט, אני מבקש למצות את הדין עם שני בתי הספר האלה, מטרו ווסט, וחטיבת ביניים אלון ברעננה שגרמו לי נזק נפשי רב והתעלמות מוחלטת ממצבי האמיתי , בנוסף , כשהייתי בן 17 שני נערים בני 21 היכו אותי , אחד נתן לי סטירה וירד לי דם, והשני ניענע אותי בחזקה - זה קרה בגלל שהעללתי על חבר שלהם ( שהיה אצלי בבית ) שהוא גנב לאח שלי דיסקמן - אני יודע מי הם האנשים, ובעקבות הסיפור הזה אני חושש להסתובב בעיר רעננה שלא יתנקמו בי שנית, הם ידועים בתור ילדי רחוב ועבריינים.
אני מעוניין לשכור עורך דין שימצה את הדין עם מערכת החינוך הקלוקלת הזאת שהביאה אותי להיות נכה חברתית וסביבתית, ואני אפילו לא מסוגל לצאת מהבית לקנות דברים, אני מפחד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר