שלום ..הנני עובדת במקום שעוסק בשירות לקוחות ..המקום העבודה עצמו פתוח מול הקהל הרחב והעובדים בכלל... אחת הבנות שהיתה עובדת רגילה מונתה להיות אחמש"ית לאחרונה ...וגילתי לאחרונה שהיא מרבה להפיץ עליי שקרים שהיא מבקשת ממנע לעשות דברים שקשורים לעבודה ואני איני מוכנה לעשות אותם ...באחד הפעמים ביקשתי לעשות העמדת פנים מול המנהלת הישירה של שנינו כדי להבהיר שהדברים שיקריים ..האחמשי"ת פרצה בצעקות והתחילה להוסיף שקרים עליי ואף קראה לי גנבת ועוד כל מיני שמות גנאי בצעקות מול כל הלקוחות והעובדים במקום שזה דבר מבייש מאוד ..השאלה שלי היא אם אני יכולה להגיש תביעה נגדה ונגד המנהלת ששתקה ושיטפה אותה בדברים אישיים שלי שסיפרתי לה בתור מנהלת ..והשאלה אם לחזור למקום העבודה כרגיל ...מכוון שאחרי מה שהיה אין לי חשק ולא רצון לחזור למקום זה מכוון שפניתי למנהל הגדול של כולנו עם כל הבעיות והוא כל פעם מבטיח שיחזור אליי ואינו חוזר ...מה עליי לעשות?? בבקשה גם אם אפשר לא לפרסם נושא זה בפורום שכולם יקראו ולהשיב לי תשובה במייל ...מחכה לתשובה בתודה
ניתן להגיש תביעה. עורך דין עודד פרץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר