הבוס שלי קרא לי לשיחה במשך 30 דקות תמימות פירט את כל מגרעותיי החל מאיכות העבודה שלי ועד לרזולוציה של איך אני יושב על הכסא
אינני נכנס לשאלה האם הוא צודק או לא (כמו בכל דבר למטבע יש שני צדדים)
המטריד הוא שהבוס דרש ממני בסיום השיחה ששום מילה שנאמרה בשיחה לא תצא מהחדר ושלח לי סיכום שיחה עם פירוט הדרישות שלו ממני מהיום והלאה כאשר למייל זה הוא כיתב את הבוס החדש שלו שנכנס לתפקיד בדיוק יומיים קודם
את המייל הוא פותח במילים הבאות:
"Before list these demands I would like first to say this:
“First and the most important part – is to be a human being….only after that – be a professional”
"
אינני יודע מה הבוס שלו שנכנס לתפקיד חושב עליי עכשיו כשזו קבלת הפנים שלו לקבוצה, כמו כן אינני יודע מי עוד קיבל דיווחים שאני לא בן אדם ואני די חושש כשאני מדבר עם אנשים נוספים בדרג ההנהלה כי אני מקבל תחושות שליליות שכולם בעצם יודעים על תוכן המייל המבזה הזה
רק לשם הבהרה אינני עובד גרוע ועד לפני חודשיים בשיחת הערכה שנתית קיבלתי פידבק מאוד חיובי מאותו בוס עצמו, לתחושתי השינוי ביחס נובע מהעובדה שביררתי אפשרות לעבור לתפקיד אחר בחברה לפני כחודש.
האם יש כאן עילה לתביעת לשון הרע, האם יש כאן איזשהוא משהו שניתן לעשות, אני מסתובב בעבודה כבר יומיים מבלי יכולת להרים את הראש ובתחושה שכל מי שההיכרות שלו איתי אינה אישית מסתכל עליי כמפלצת
מדובר במקרה גבולי. במידה והמשך המכתב מכיל השמצות אזי אפשרי שתהיה לך עילה בלשון הרע. אם מדובר בציטוט בלבד, אזי ניתן להבין שמדובר בהבעת דיעה כללית בלבד.. צריך לבדוק את כל הקונטקסט של המכתב
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר