שלום רב ,
שמי נתי ויש לי מכבסה .
כמי שמתעסק בניקוי בגדים אנו מציעים ללקוחותינו שבמידה והכתם לא יורד אנו לא נחייב אותם בעבור השרות אך את הבגדים נישמור ונתרום .
אני עובד באופן קבוע עם בית השאנטי בת"א , עם סניף ויצו בקרית אונו ועם מספר פליטים אריתראים שעובדים בסמוך לחנות .
לעצם העניין : לקוחה נתנה לעובדת שלי שני פריטים שנהרסו לה בכביסה וירד עליהם צבע מבגד אחר , העובדת שלי לא רצתה לקבל וכך אמרה ללקוחה שהיתעקשה להשאיר את הדברים אצלנו בשקית עם שם וטלפון .
בשלב הזה אנחנו טעינו ובטעות אנוש הדברים הוצמדו לשקית התרומות .
ברצוני לציין כי מדובר בבגדים שלא ניתן ללבוש עקב כתמים קשים .
כמו כן מכיוון שהעובדת לא היתה ממש בטוחה מה לעשות עם הבגדים (היה די ברור שהם הרוסים ולא ניתן לתקן ) היא לא קלטה את ההזמנה במערכת שלנו.
אחרי שלושה שבועות חזרה הלקוחה והתחילה לצעוק על העובדת שלי שגנבנו לה את הדברים ... אני לא הייתי בעסק .
בבוקר שאחרי היתקשרתי ללקוחה שהתחילה לצעוק עליי שאני גנבתי לה את הבגדים , שזו לא הפעם הראשונה ושבביקורים קודמים ניסיתי להוציא ממנה כסף במירמה .
ברצוני לציין שהמכבסה שלי ממקומת ברמת אפעל והלקוחה גרה בגני תקווה , שם יש ברדיוס של קילומטרים בודדים ארבע מכבסות מעולות שאני מכיר , אך היא בחרה לשוב אליי על אף שלדבריה ניסיתי לרמות אותה .
כרגע היא מאיימת בתביעה על כך שנעלמו לה בגדים , בהתחלה טענה שמדובר בחולצה אפורה של טומי וכעת טוענת שמדובר בחולצה שחורה של ארמני .
האם יש לה עילה לתבוע אותי ?
האם יש לי דרך להתמודד עם זה שהיא כרגע מנסה להפיץ שאני רמאי ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
האם יש עילה לתביעה?
עו"ד עודד פרץ
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר