לפורום שלום
בהליך משפטי שהחליט השופט נפסק לנתבעים לעשות עבודות מסויימות. כיוון ששכניי עשו את העבודות באיחור בקשתי משני העובדים לחתום לי על התאריך שבו הם עשו את העבודות. כשביקשתי מאחד העובדים שיחתום לי. שכניי צעקו לו מלמעלה . אל תחתום לה, למה לך, אחר כך תבוא לבתי משפט היא תתבע אותך. היא תסחוב אותך לבתי משפט למה לך צרות, שתמשיך בחיים שלה. אתה תוציא סתם כסף, ימי עבודה וזמן. הם חזרו על זה לפחות שלוש פעמים. כשהפועל שאל אותי מאיפה לקחת חשמל אמרתי לו מהם, הרי העבודות הם שלהם, הבעל צעק למה לה אין חשמל למכשפה שם למטה ואשתו עונה היא קמצנית. האם יש כאן לשון הרע או הוצאת דיבה. יש לציין שלאורך כל המקרה אני לא עניתי להם פשוט שתקתי הייתי בשוק.
תודה
יש לך עילה בלשון הרע כנגד השכנים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
יש בדברים שנאמרו על ידי השכנים כדי להוות לשון הרע ולהוציא את דיבתך. ז"א, שבאפשרותך להגיש תביעה כנגדם. יחד עם זאת, צריך לבדוק את מכלול הנסיבות כגון האם יש באמתחתך ראיות להוכחת דברייך (הקלטה, עדים...). במידה ויש לך ראיות, את מוזמנת להתייעץ איתי ו/או עם כל עו"ד הבקיא בדיני לשון הרע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר