שלום רב
לפני מס חודשים התמנתי יחד עם עוד שכנה לועד הבית , לא הסתדרנו בלשון המעטה ... אחד השכנים שמסוכסך עם שכנתי לועד הבית פנה אלי בבקשה לתקן את לחצן החשמל בקומה שלו אני הזמנתי חשמלאי ושילמתי מכספי שפניתי אליה כי הכסף אצלה ששילמתי 95 ש"ח מכספי צעקה עלי מה פתאום אני מתקנת בלי לשאול אותה איך יכול להיות שהתקלקל שם הלחצן ? , הלכה לכל השכנים ממש פיזית ואמרה להם שאני מביאה סתם קבלות מבלי שטרחה בבכלל לראות את הקבלה ואו לשאול את אותו שכן
בהמשך למכתבי משעה 10, בהמשך אותה שכנה החתימה דיירים שהיא תהיה ועד בית עם עוד שכנה חברתה ( אשה מעל גיל 80 ) הוציאה אותי מחשבון הבנק של ועד הבית כמובן שהיא מסרבת לדבר איתי ובנוסף גם אמרה לשכנים שאני לא משלמת מיסי ועד , לדעתי היא אומרת את כל הדברים האלה מטעמי הפרד ומשול סה" כ הכסף שנאסף בשנה הוא 20000 , ואני ההיתי ככלב שמירה בדקתי את ההוצאוות והכנסות מה שגרם לה אי נוחות , היא טענה שהיא עובדת כל כך קשה מגיע לה טובות הנאה כגון ארוחה מידי פעם , לא לשלם ועד הוצאות חש טלפון ( שלא לדבר שא ני עשיתי את רוב שיחות הטל
האם יש טעם לתבוע על הוצאת דיבה
תודה מראש
מעיון במכתבך לא מצאתי שם משהו דיבתי במיוחד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר