קוראת את ההודעות ומגלה שהפורום מרתק בעיניי, כי מבינה שלאנשים יש עם "בעיות" והתלבטויות כמוך. כל הכבוד פועלכם כייעוץ ראשוני ואולי יותר...אבל, אני קצת מבולבלת, לא בדיוק מבינה היכן הגבול, אדם פשוט הנני, לפעמים נדמה שאני צריכה ללכת עם פה מלא מים שחלילה לא יצא לי משפט לא במקום פן יחליט משהו לתבוע אותי על משפט גם אם לא מכוון אך מצד שני,אחרי המקרה האישי שכתבתי לעיל, ה"כפשת שמי מול מרצה וגרימת התרחקותו "...גרמו לשריטה רגשית מאוד קשה בגלל הרגישות שלי. איפה גבול האיסור? והאם מותר, במקום לערב חוק, לעמוד מולן להוציא את כל האמוציות כפי שהפסיכולוגים אומרים כדי "להבריא"? הרי הן הכחישו ושיקרו וניצלו (למה צריך לערב חוק על דבר כזה?) רוצה לעמוד מולן להתעמת (לא אלים) אבל פוחדת מתלונה שתעשה בלאגן ותוביל להלשין על המרצה.
תודה לכל מענה ויישר כוח על הפורום.
מי שקובע את הגבול זה בית משפט והפסיקה. זה לא מדע מדויק ועם קווים ולכן כל התבטאות נבחנת בהקשר שלה ויכולה פעם אחת להיות ביטוי רגיל ופעם אחרת ביטוי פוגע
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
מהווים לשון הרע. המבחן, בגדול, הינו האפשרות להביא לירידת השם הטוב בעיני החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר