אם גיליתי ששתי תלמידות הסיטו נגדי מרצה שהפסיק להתייחס והפכתי אויר בעיניו. אם עוררתי את העניין איתן בדין ודברים בכתב והן הגדילו לעשות וערבו את המרצה כי הוכחתי אותן ולא נתתי להן להתחמק...והוא, התערב ואיים עליי שיתלונן וביקש שאפסיק כל קשר איתו ואיתן (הזוי בהתחשב שמרצה מגן על תלמידים ונוהג איפה ואיפה). האם הוא יכול? הרי העברה שלו להיות לצידן ...לא פחות. האם אני יכולה במקרה קיצוני (לא רוצה לעשות את זה אבל ...) לתבוע אותן? נעשה לי נזק רגשי לא פשוט. הקפאתי לימודים, לא ישנה בלילות ועוד...אני רוצה לעמוד מולן להתעמת(לא לריב) כי לקחתי את זה מאוד קשה אבל מצד שני לא רוצה להסתבך עם תלונות שאינן ביני לבינן.
תודה על כל מענה.
לא ברור האם את תלמידה או סטודנטית. בכל מצב גשי למנהלת ותגישי תלונה משמעתית. אם את סטוד' גשי לועדת משמעת במוסד הלימודים. בהתאם לטיפול המשמעתי צריך לבדוק עובדות ולהחליט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
שנפגעתי מאוד רגשית והשתבשו לי דברים אבל , המרצה "התמים" עלול להפגע ואני לא רוצה....
בכל אופן אני מאוד מאוד מודה. (אני סטודנטית ורוצה להיות אנונימית:).
יום מוצלח ופורה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר