שלום רב,
תקופה ארוכה לא הבנתי למה הוא מתעקש לא לדבר איתי גם ברמה של להגיד לי שלום. שלחתי לו מכתבים מכל הסוגים, מתחנפת, מחבבת, משפילה אותי (אותי ומה לא) וכלום לא עזר. הוא מורה ונתן לי שעורי תגבור פה ושם ופתאום התרחק והפסיק לדבר לחלוטין. מה שלא עשיתי לא עזר...לימים גיליתי ששתי תלמידות רחשו קדרה מלאה שרצים...אחת מהן ניצלה את החולשה שלי ו"שיחקה" חברה. לאט לאט התקרבה, הקשיבה לסיפורים שלי על עצמי, ניסתה לעמוד על טיב היחסים ביני לבין המורה כשבעצם ניצלה אותי ואת המידע שבידי לטובתה...כשהמלאכה הסתיימה והיא וחברתה מקבלות את העזרה בלעדית, התרחקה. לי כאב, פתאום הרגשתי מנוצלת ומושפלת. בינתיים היחס מהמורה החמיר ואותי זה הוציא מדעתי. דחייה ועל מה? שאלתי אותו ואותה...החלטתי בוקר אחד ושלחתי לה מכתב בו שפכתי את ליבי , כאל חברה. חילופי המכתבים ביני לבינה התחילו בהתנהלות של אני מלינה על הניצול והיא מכחישה לגמרי עד כדי שהיא לא מכירה אותו בכלל (שזה רק הוסיף לחשד)...אמרתי שאני יודעת המון דברים ...., ובתחכום שיש לה לא אפשרה לו לדבר איתי לחלוטין באופן מתוחכם ועוד.... חילופי המכתבים בנינו וההכחשות שלה גרמו לי להתבטא בצורה קצת לא נאותה כמו: אסור לכן לעשות כך וכךלרכל, להסיט, לא יתכן שינהגו איפה ואיפה בין תלמידים רק כי אין להם יותר. הטחתי בה שהיא מקבלת עזרה אישית על חשבון תלמידים...בקיצור, הבעתי כעס על בגידתה וניצולה,. קולה רעד ושאלה אם יש לי הוכחות אמרתי לא ורוצה רק שהמורה לא יהיה ברוגז כי זה גורם לי להרגיש דחויה, מושפלת וחרדה...באופן מפתיע, הפעילה את המורה (מניחה שהבהילה אותו) והוא פתאום שולח לי מכתב איום שילך למשטרה, למשפחה, להנהלה וכו'.... כיבדתי ונסוגתי אבל האיום עשה לי רע מאוד. הייתי בהלם שהתערב, היה לי קשה שאיים (הם יודעים שאני פוחדת מזבוב:)) ומאז אני לא ישנה , נתקפת חרדות מהרגשת עוול שנעשה...(לא רוצה להרחיב...) לא ממש מתפקדת והקפאתי את הלימודים בשל הרגישות שלי.
מה הם יכולים ומה אני יכולה במצב הזה? לא רוצה לפגוע באיש. רציתי רק להתפייס....
תודה על כל מענה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר