אני ואחותי מסוכסכים. < יש לציין שאני והיא ישראלים שכרגע מתגרורים בחו"ל>
במסגרת הסכסוך היא שלחת את אחינית שלה שגרה אצלה להגיש נגדי תלונה על הטרדה מינית ויש לי על זה משפט במדינה בו אני מתגורר.
אבל היא טוענת שיש עלי עוד סיפורים על מנת להוכיח שאני כזה בן אדם וששואלים אותה על הסיפורים היא מפנה את כולם לרב בישראל שמכהן כרב עיר שהוא כביכול מטפל ללא תעודה בבנות שעברו התעללות מינית ואותו רב טוען שפנו אליו בנות וסיפרו לו עלי סיפורים.
אבל הוא לא מוכן לספר מה הסיפורים, ומי הבנות כלום. אלא רק אומר שתזהרו ממנו אני יודע מיהו.
הוא אומר שאני צריך להתבייש לצאת מהבית ועוד דברים קשים שהורסים את חיי.
שאלתי , האם אני יכול לתבוע את הרב שטוען שיש עלי סיפורים קשים ועכשיו החברה שאני חיי בה הם חרדים מאמינים לרבנים ואני נתקעתי בלי יכולת להתגוננן על הסיפורים של אותו רב .
האם אני יכול להגיד שהוא מוצייא עלי שם רע, ואז יהיה עליו להוכיח אמת דיברתי ולהביא את הבנות שאני יודע שאין כאלו בנות. או אם יש כאלו שיביא אותם ואז אני יוכל להתגונן על הסיפורים הללו.
הסקירה שלך קשורה לכמה דינים במשפט (דיני לשון רע משפחה ועוד,) העובדה שאתה בחול היא גם נתון חשוב מבחינה משפטית. בכל מקרה אם התביעה מתנהלת בארץ תצטרך להיות כאן.בכל משפט הכל מוכרע עפי ראיות (הוכחות) לצדקת טענותיך. ממליצה לך כשאתה בארץ להתייעץ עם עו"ד בצורה פרטנית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר