שלום,
אגולל בפניכם מקרה סתמי שמשום מה עורר הדים וגלים.
אני גרה בבניין בן 3 קומות כאשר הדירה שלי היא בקומה ה-2.
אתמול שטפתי את הבית וחלק מהמים הוצאתי לחדר מדרגות. נציג ועד בית שגר דירה מתחתי הקיש על דלתי ואמר שאין נהוג להוציא מים לחדר מדרגות ושאני צריכה לדאוג לייבושם. אמרתי לו שהוא צודק (הייתי איתי חברה שעדה למקרה) וכעבור זמן מה ייבשתי את המים לאחר שהעברתי עוד מגב.
יום למחר הוא תלה מודעה לכל הדיירים כי אם מישהו החליק שיאשים אותי ויתבע אותי תוך שהוא מדפיס שמות עורכי דין ונותן דוגמאות ובנוסף אומר שכל האחריות הינה עלי.
זאת ועוד הוא התקשר לבעלת הדירה בטענה שלא נעניתי לו.
עכשיו הוא טוען כי מישהי פנתה אליו בטענה שחליקה. לדעתי הוא ממורמר כי על המודעה שהוא פירסם כתבתי תגובה אישית שלי. חוץ מזה שאופי המודעה חצוף.
האם ניתן לעשות משהו בנידון?
תודה
בשלב זה המתיני ואספי כל החומר הראייתי. אם תתבעי פני לעורך דין לטיפול. שלב א- להנמיך להבות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
אין שום דבר לא לגיטימי שעשיתי. כמות המים שהוצאתי הייתה מועט לעומת שטיפה של ועד בית ע"י מנקה. אין חוק שאוסר על כך. אולם, אותו בחור ממש עובר את הגבול בפרסומים שקריים ובהסתה נגדי. האם אני יכולה לעשות משהו משפטי בנידון? המודעה שהוא פרסם שמורה אצלי.
אמרתי ושוב כותבת בשלב זה המתיני . ראי מה הצעדים שלו/או של צד ג' אחר.
את יכולה להגיע ליעוץ פרטני או לכל עו"ד אחר באתר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר