יצאתי אם חברה לבלות , אחרי המועדון הלכנו לאכול באיזו צומת כולם מחכים שם למוניות או הולכים לאכול ארוחת בוקר,פגשנו איזה בחור אחרי שסיימנו לאכול תפסתי איזו מונית הוא לא רצה לשחרר את חברה שלי הוא לא נתן לה לעלות על המונית בקשתי יפה הוא אמר לי תסעי את, היא הייתה אמורה לישון אצלי והכסף היה משותף לא יכלתי לעלות על מונית לבד וודאי שגם לא הייתי משאירה אותה היא הייתה במצב רוח רע [מסיבות אישיות] כל פעם שקראתי לה הוא המשיך למשוך אותה וזרק לעברי קללות ואמר לי תיסעי כבר יצאתי מהמונית הנהג כבר היה חסר סבלנות, הוא המשיך למשוך אותה ולקלל אותי באתי להכנס למונית היא כבר כמעט נכנסה, אחד מהחברים שלו עמד בפתח ופשוט מצאתי את עצמי מתחננת לסוע הבייתה והם צועקים לי "מה תעשי מה תעשי" כי אמרתי לו שהוא ישלם על זה , אני יכולה לתבוע אותו??
על פניו לא נראה לי לשון הרע . יש לבדוק נסיבות הארוע בפירוט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
זה לא לשון הרע. .? לצעוק לי מה את במחזור מול כולם ולצעוק לי קללות ..
וגם זה שאני מתחננת בפני בן אדם שאני רוצה ללכת הבייתה ולעלות על מוניתהוא נשען על הדלת ולא נותן לי לעלות ??..
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר