שלום רב.
אנוכי משמש כמנהל בארגון גדול ממשלתי. אחד העובדים שלי ( הכפוף אלי) מסיבות פוליטיות פנימיות שוחח עם הבוס שלי וטען בפניו כי בתאונה ברכב ששייך לחברה שבה ההייתי מעורב כנהג הרכב "הלבשתי" את התאונה על נהג/עובד אחר. הממונה שלי גער עליו בטענה כי הוא מוציא את דיבתי רעה שהרי הוא עצמו (הממונה עלי ) במסגרת טיפול בתאונת דרכים טיפל בעיניני וראה כי הדו"ח מופיע על שמי ובחתימתי ואף את העדות במשטרה אני נתתי ויותר מזה נשפטי בבית משפט לתעבורה וננקנסתי בגין התאונה כך שכל דבריו של העוד הינם "עורבא פרח" וכל כוונתו הינה לפגוע בשמי הטוב. אציין כי הממונה עלי גיבה אותי על סמך העובדות והניירת המוכיחה זאת ואף פירגן לי בפני העובד כי הוא מכיר אותי היטב ומעיד על יושרי והגינותי.
שאלתי, האם יש מקום לתבוע את העובד בגין לשון הרע/הוצאת דיבה ופגיעה בשמי הטוב. האמת היא שאני בסך הכל דורש את התנצלותו בכתב עם העתק לממונה
תודה מראש ושנה טובה
אם כוונתך לסיים בדרכי נועם שלח לו מכתב בקשה להתנצלות עם עותק לממונה. כפוף למענה אתה יכול לתבוע
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר