שלום אני עובדת כקופאית בחנות ירקות הסיפור הוא כזה לקוח ששלח את המטפלת לקנות אצלנו בחנות טען שהיא נתנתה לי 100 שח והמטפלת נתנה לי 50 שח הלקוח צעק בחנות מול כל הלקוחות שאני גנבת ושודדת ושקרנית אמרתי לו שיש מצלמות בחנות ושבעל הבית יעזור לו בעל הבית עלה לבדוק במצלמות על פי הקבלה והשעה שהמטפלת קנתה בחנות וראה בודאות שהיא שלמה שטר של 50 שח בעל הבית פנה ללקוח ואמר לו את הדברים ואף הציע לו לראות במצלמות הלקוח לא קיבל את זה ביקשתי שיתנצל והוא המשיך לצעוק עליי בחנות מול כל העובדים שאני גנבת ושקרנית והוא יזמין לי משטרה כדי שיבדקו אותי במכונת אמת האם אוכל לתבוע אותו על הוצאת דיבה ןפגיעה? בתביעה אזרחית או בתביעות קטנות?
כן את יכולה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
מה את ממליצה תביעה אזרחית או תביעות קטנות מה יש עליי להביא לתביעה כזאת והאם מספיק השם של הקונה וכתובתו?
את יכולה לחפש בגוגל טופס תביעה קטנה או שכדאי שתלכי לעוד שינסח לך בצורה רהוטה את התביעה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר