לפני כשבוע הייתה התקפה נוספת של טורקים לעבר אתרים ישראלים, אני במקרה ראיתי את רשימת האתרים כיוון שהאתר של אחי היה בינהם וסידרתי את התקלה באתר של אחי , לאחר מכן החלטתי לא להישאר אדיש ולהודיע לבעלי אתרים אשר אתרם נפרץ על התקלה הנ"ל כפי שהיתי רוצה באם אדם אחר היה רואה שאתרי נפרץ יעשה זאת, שלחתי הודעה לאותם בעלי אתרים שאתר האינטרנט שלהם נפרץ , והלכתי לישון בידיעה שעשיתי מעשה טוב, לאחר יומיים אני מקבל מכתב מעורך דין כאשר הוא מייצג חברה שתובעת אותי על לשון הרעה וטוענת שהמידע היה מסולף ומטעה וכל מיני שעיפים כגון שקר מפגיע ותיאור כוזב וכי עשיתי זאת בכוונה לפגוע במוניטין של חברת בניית האתרים של התובע, אין לי שמץ של מושג על מה הם טוענים כנגדי אינני עובד בחברת בניית אתרים ואני גם לא מנהל חברה בתחום בכלל , אני עובד כגנן בעבר ניהלתי חברת אינטרנט ומכרתי אותה , כעת הם טובעים אותי ואת הבעלים אשר רכש ממני את החברה בחודש רביעי , כאשר לטענתם המעשה נעשה ב-13-8-2001 והם רוצים שאשלם תוך 7 ימים 50,000 ש"ח , יש לציין שהמכתב של התביעה נשלח גם לבחור שרכש ממני את חברת בניית האתרים שלי , ובמכתב הנ"ל מצויין גם שם של העובדת שלו שהיא בסך הכל מנהלת משמרת, הבחור שרכש ממני התקשר אליי עצבני ותוקפני כלפיי , המכתב הנ"ל רק הרס לי את שמי הטוב , בזמן שבסך הכל ניסיתי רק לעשות מעשה טוב לא לפגוע באף אחד להיפך לעזור. מה אני צריך לעשות ? אם בכלל !! אני לא יודע מה עליי לעשות כרגע מצד אחד הבחור שרכש ממני את החברה עצבני שבכלל קשרו אותו לתיק הנ"ל והוא עכשיו חושב עליי דברים רק אלוהים יודע מה, ומצד שני עומד לנגד עניי המכתב מעורך הדין שלהם שטוען עליי דברים שקריים ופוגעניים
ממליצה לך בחום לפנות לעו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
הבעייה שידי אינה כל כך משגת ע"מ להשתמש בשרותי עורך דין ולכן אינני יודע כיצד אוכל להגן על עצמי מהשקר אשר הינם טוענים כנגדי .
אני עדיין חושבת שכדאי שתתייעץ עם עו"ד. זה יכול לחסוך לך כסף בעתיד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר