היי,אני חיילת שמשתררת שבוע הבא ורציתי לשאול את דעתך על מספר מקרים שקראו לי במהלך השירות.
1. קבלתי תלונת מ.צ והרמד שלי פירסם מייל ברשימת תפוצה לכל היחידה עם הפרטיים המזהים שלי ומה עשיתי מה שגרם לכל היחידה לדעת מי אני ולראות בי חיילת בעייתית מבלי להכיר אותי
2. הרמד והמפקד הישיר שלי מעדכנים חיילים אחרים במדור שלא כצורך במצב הרפואי שלי ואפילו האישי גם בשיחות גדלות שכל המדור נמצא כשאני לא נמצאת.
3. באחת מהשיחות צוות שהרמד עשה למדור שלי הוא אמר "אני מחלק את המדור ל2 לחברה הטובים ןלחברה הרעים " ומינה כל אחד מחיילי המדור באיזה קבוצה הוא נמצא ליד כולם.
4. במהלך התורניות בתפקידי הייתי צריכה לישון בחדר פנימי ללא חלון ומלא אבק מה שגרם לי לזיהום בעור, דלקות ואלרגיות. הובחנתי אצל רופא עור ממחוה בתל השומר כשיש לי עור אסמטי והמצב שלי רק החמיר אחרי כל לילה שישנתי שם. קבלתי מהרופאת יחידה מספר פעמים פטור לחדר היפלארגני (חדר לאסמטים) אך בגלל שלא הוגדרתי בפרופיל כאסמטית מפקדי לא קיבל את הפטור והמשכתי לישון שם מה שגרם לי בסוף השירות שלי אחרי שמצב העור שלי ממש החמיר לעשות ביופסיה שתשובתה הייתה שיש לי דלקת בעור.
יש לציין שהחדר היה מלא ברחשים חולדות וכנראה גם פשפשים ביקשתי מהרמד והמפקד שלי עשרות פעמיים שירססו את החדר אך הם העדיפו להתעלם.
האם יש פה עילה לתביעה אזרחית נגדם על השפלה, חוסר סודיות רפואית ואישית ועל זה שנגרם לי דלקת בעור אשר השאירה לי עשרות סימנים בעור?
מקרה זה מחייב טיפול עורך דין. לגבי סיכוי תביעה אי אפשר ללא בדיקת העובדות והראיות והנזק שנגרם.לא הבנתי מתי היו האירועים המדוברים. חבל שחיכית עד עכשיו אבל גם עתה ניתן לטפל בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
האירעוים היו מתחילת השירות שלי וממש עד סופו.האם יש גוף בצבא שיכול לייעץ לי והאם אני יכולה לקבל סיוע משפטי דרך הצבא?
צרי קשר עמם ובררי זאת.
עקרונית נראה לי שזה לא הגיוני לפנות לגוף שיסייע לך אם את מתכוונת/חושבת לתבוע אותו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר