עברתי לאחרונה אירוע טראומתי בכך שאלמונים שרפו בלילה את בית העסק שלי!!! יצויין שאין לי מושג עד עכשיו על מה ולמה... - יומיים אחר כך ראיינו ברדיו את ראש העיר... וכשהוא נשאל על כך, הוא טען בשידור שהוא יודע בוודאות שהמדובר הוא בהלוואות בשוק האפור שלא הוחזרו!!!
איני צריך להוסיף ולהסביר עד כמה מילותיו פגעו בי, והפכתי ברגע לאדם דחוי... אדם שלוקח הלוואות בשוק האפור... וכו׳ וכו׳ - אפילו שמעולם אבל מעולם לא לקחתי שקל הלוואה בשוק האפור. ואני יוכל להוכיח זאת.
השאלה היא האם האופציה של תביעה בגין לשון הרע קיימת במקרה כזה, - חשוב להדגיש שמשפטים נאמרו ברדיו מאד מפורסם ונשמע... ובשעה הנשמעת ביותר... וע״י ראש העיר, שרובם ככולם מאמינים לו יותר מלי....
אבקש המלצתכם ????
כפוף לבדיקת העובדות ושמיעת השידור אכן יש אפשרות לעילה לתביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
דבר ראשון תודה מכל הלב!!!
דבר שני תשובתך על גבי המחשב נשמעת קצת מתחמקת, האם תוכלי להסביר מדוע???
דבר שלישי מה הפירוש עילה לתביעה ???
כל טיפול משפטי כפוף לבדיקה מעמיקה של העובדות והנסיבות. וכמובן לבדוק אם עומד בעילות שבחוק לשון הרע. אמרתי שעל פניו נראה שעומד בעילות אבל יש לבדוק את המקרה הספציפי שאתה מתאר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר