אח סבי נפטר בהיותו ערירי. אני הייתי מאוד קרובה אליו ומיד כשנפטר הודעתי לאחותו בחו"ל בת ה86 וביתה הגרושה נחתה לאחר יום בארץ בטוענה שהיא אוהבת את הנפטר כמו אבא ולה מגיעה הירושה שלו. לאחר הכרותי עימה נוכחתי שהיא אדם לא אמין בלשון המעטה והצביעות שלה זועקת לשמיים. היא צילמה אותי בעורמה כאילו להראות לאימה כמה אני דומה לה ועשתה שימוש בתמונה שאני הצטלמתי בתמימות בין כל השכנים של הנפטר ז"ל והעלילה עלי עלילה שפרצתי לביתו וגנבתי דברים יקרי ערך והפיצה שמועות מגמתיות להכפיש את שמי.המשפחה במשך 65 שנה לא היתה בקשר עם הנפטר השכנים כל הזמן מצלצלים אלי ומספרים שהיא מפיצה שמועות רעות עלי , הנני אדם מבוגר ולא מוכנה להסכים עם שקרים מטועבים ולא נכונים שיכפישו את שמי
המכפישה גרה בארה"ב ותשאר פה אולי עוד חודש האם אוכל לתובעה ובמידה והיא עוזבת את הארץ להכריחה להישאר עד גמר ברור הענין והאם יש לי סיכוי במשפט והאם את מטפלת בנושא זה
זה סכסוך משפחתי ואת צריכה עו"ד לדעתי. ולשאלה שלך בסוף.כן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר