שלום לכולם,
אינני יודע האם זה המקום המדוייק לשאול את שאלתי, במידה ולא אשמח שתפנו את השאלה לגורם המתאים.
ברצוני לדעת האם אני יכול לעשות משהו בנדון. מול משרד עורכי הדין נאמן זקן ..??
לפני כחודשיים התקשרו מספר פעמים מהמשרד עורכי הדין נאמן זקן לביתה של אימי ע"מ לחפש את אחותי הגדולה(שכנראה חייבת למישהו כסף), הסברתי להם בנועם שאימי חולה במחלה קשה ומוגדרת כסיעודית שזקוקה להשגחה של 24 שעות (יש לה עובדת זרה)וכל טלפון שכזה גורם לה לעצבנות וחוסר שקט/שינה, בנוסף, נאמר להם שאחותי שעזבה את הבית בגיל 18 (כיום היא בת 45 ---> ז"א לפני 27 שנה!!!!) והיא לא בקשר איתנו ואני מבקש בכל לשון של בקשה לא להתקשר לאימי ולגרום לה החמרה במחלה.
אבל בקשות לחוד ומעשים לחוד....כל מספר ימים מתקשרים מהמשרד ומדברים עם אימי (איך הם לא מבינים שהם מדברים עם בן אדם שתשוש נפש ולא מסוגל לנהל שיחה?!?! מדהים כמה הרצון לגבות כסף גובר על השכל הישר..) ואומרים לה שתביא כבר את אחותי לטלפון ובמידה ולא יהיה לכולם רע....
היום שוב התקשרה בחורה בשם שני לאימי ואני שוחחתי עימה, הסברתי לה שביקשתי בעבר..וגם כרגע אני מבקש לא להתקשר יותר לאימי ושאינני יודע מה לעשות ע"מ שהם יפסיקו להתקשר אליה... לאחר מספר שניות של שקט היא אומרת "אז אתה לא מביא את אחותך לטלפון?" .
אין לי מילים לתאר את התחושות הקשות שאני מרגיש...
לפעמים לפני כל הדברים בחיים (עבודה,לימודים וכ"ו) צריך להיות בני אדם...הרי כמו שנאמר שהלוואי שבחברה שלנו נהיה "אדם לאדם אדם ....ולא אדם לאדם זאב.."
האם מותר להם להתקשר שוב ושוב לאימי למרות שביקשתי מהם להפסיק להטריד אותה?
האם אחותי לא נחשבת כישות משפטית נפרדת ולכן אין להם זכות להתקשר לביתה של אימי ?
האם יש באפשרותי להגיש תלונה בלשכת עורכי הדין כנגד חוסר הרגישות של המשרד "המכובד" הזה?
ממליצה לך לכתוב מכתב מענה שיהיה חתום עי עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
האם הם מורשים להתקשר לאימי ולחפש את אחותי הגדולה למרות שהיא מוגדרת חידות משפטית נפרדת?
האם אני יכול לתבוע אותם או להתלונן בלשכת עורכי הדין עליהם?
תודה
ניתן אבל קודם מומלץ לעשות מה שכתבתי לעיל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר