שלום!
אני מקווה שאני בתחום הנכון, לא הייתי בטוח לאיזה קטגוריה להכניס את השאלה, אם לא סלחו לי.
רציתי לדעת אם יש לי עילה לתביעה על המקרה הבא או שאני סתם משלה את עצמי.
הלכתי לפאב ובכניסה דרשו תעודות מזהות. הגשתי את התעודה (רישיון, אני בן 21) ולאחר מבט מלא ספק מהמאבטח הורשתי להכנס, לאחר כמה שניות המאבטח השני קרא לי ולשאר האנשים שבאו איתי להציג בשנית את התעודות, לאחר ההצגה השנייה הוא אמר לי שהוא לא מקבל את התעודה שלי כי לא נראה לו שזה אני בתמונה, לאחר שהצגתי בקירות בפרטים שבתעודה ואף הצגתי תעודת שחרור בכבוד מצה"ל (!) עדיין לא הורשתי להכנס.
לשם הבהרה בתמונות בתעודות אורך שיערי שונה (רישיון ארוך, תעודת שחרור קצר) וכששתיהן צולמו שקלתי יותר (לא באופן היסטרי).
לעולם לא נתקלתי בבעיה הזאת שלא נותנים לי להיכנס על סמך התמונות ואני אף נראה כעצמי בתמונות חוץ משוב, שיער קצת שונה ומשקל גוף.
אני חייב להודות שהרגשתי די מושפל כי אמנם בלי לומר הוא טען שהצגתי תעודה שהיא לא שלי ועצם זה שנסעתי כשעה כדי להגיע ולא הורשתי להכנס גרם לי לעוגמת נפש.
דרך אגב באותו ערב ביקרתי בפאב נוסף ושם לא הייתי כל בעיה.
לסיכום בגלל חסך בידע משפטי רציתי לדעת אם יש לי על מה לתבוע פה או שדברים כאלה נתונים לשיקול דעת המאבטח.
תודה רבה :)
יש על מה לתבוע .זה לא הפורום. גש לעו"ד בתחום הנזיקין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר