שלום,לפני זמן קצת קיללתי בחור בדואר הפרטי שלו,כי שמעתי שהוא צוחק עלי ומשפיל אותי ברבים מאחורי גבי, אותו הבחור לקח תמונה שלי , עשה לה עריכה ופירסם אצלו בקיר בפייסבוק בכוונה ליפגוע ולצחוק עלי אם החברים שלו, העיניין כמובן פגע בי נפשית וסוציאלית, בישקשתי מהבחור שיוריד את ההתמונה מהקיר שלו כי הוא הגזים והוא סירב, וככה כמה פעמים ביקשתי ובפעם האחרונה שביקשתי מימנו להסיר את הפירסום השלילי הזה אמרתי לו שאני ניגשת לבית המישפט ,הוא אמר בסדר וקילל אותי, היום נודע לי שהוא אוסף קבוצת אנשים שילכו נגדי,יעני לינץ'.
רציתי לדעת פה 2 דברים:
א- האם אני יצא זכאית אם אני יגיש עליו תביעה אם הוכחות מצולמות והוכחת נזק נפשי שהוא עשה לי?
ב- האם זהה יזכה את הבחור אם הוא יביא את הקבוצת האנשים שאי פעם זרקתי להם קללה קטנה ואנונימית ( המיכתבים והקללות של האנשים ההאלו בכלל לא קשורים אליו) ללא הוכחת נזק מהצד שלו?
כי אני מנסה ולא מבינה, איך יכול להזיק לי בתביעה מיכתב שלא קשור לתביעה או לניתבע, אנא הסבירו לי בבקשה
נ.ב: הבחור איים עלי שכול פעם שאני יתקרב לתל אביב , אני יחטוף מימנו ומהחברים שלו מכות רצח
אנא עזרו לי, למי פונים ומה עושים כדי לצאת זכאית פה, כי הפירסום שהוא עשה לי ממש פגע בכבודי ונפש שלי
עקרונית נראה שיש לך עילת תביעה בלשון הרע. יחד עם זאת יש לשמוע את פרטי המקרה בהרחבה.
ככל שהבחור מאיים לך, רצוי כי תלכי למשטרה ותגישי תלונה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר