שלום!
אני הגשתי לבית הדין לעבודה תביעה על פיצויי פיטורין ממעסיקתי אשר נמשך כשנתיים במהלך גישור התובעת טענה שאני גנבתי אותה וזאת על מנת להתחמק ממתן הפיצויים, דבר אשר זיעזע אותי עד לאן אנשים יכולים להגיע, בכל אופן התייעצתי איתכם ואמרתם לי להעלות את הנושא בבית המשפט ואכן כתבתי את טענותיי(והגשתי תביעה על הוצאת דיבה שבמהלכו הצגתי מכתב אמינות ממעסיקה קודמת ותעודת יושר מהמשטרה) לשופטת לפני המשפט והיא בכלל כעסה על זה מכיוון שמה שקורה במהלך הגישור הליך זה הינו סודי וחסוי ב-26 לחודש היה משפט בבית הדין לעבודה והוסכם על סכום מסויים כפיצויי פיטורין אשר הינו פחות ממה שמגיע לי, בכל אופן הצגתי את נושא הוצאת הדיבה ודברי השקר של הנתבעת והשופטת לא היתה מוכנה לדון בכך, שאלתי היא האם לאחר שהמשפט הסתיים האם אני יכולה להגיש תביעה נפרדת על הוצאת דיה ועדות שקר ואיך אני עושה זאת
אודה לכם על הייעוץ והעזרה בנדון
ושוב המון המון תודה אתם עושים עבודה נהדרת.
יום טוב לכולם
כל מה שהיה במסגרת דיון /גשור או הליך שיפוטי לא יכול להיות עילה. תראי בפורום פסד בנושא.
העלת כדין הדיון שכן היה במסגרתו.
את תמיד יכולה לערער על פסד במחוזי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר