שלום רב: אבי ילדתי הגיש נגדי תביעה למשמורת על ילדתנו לפני כשנתיים , הוא טען שאני שורפת אותה, ומתעללת בה , לאחר בדיקות מעמיקות , ואבחון מסוכנות ופקידי סעד, וחקירת ילדים השופטת פסקה "שטענות האב כלפי הם היו טענות קשות, ולאחר מדיקה יסודית ומעמיקה לא היה ולא נברא, ועצם ברור העניין הסב נזק נפשי לילדה" יש לציין שלקחתי עו"ד פרטי 35000 ואגרות, הפסדתי ימי עבודה רבים והייתי כולי בתוך העניין המטורף כמו כן הוא גם חטף לי את הילדה, והתעלל בשתינו עד שפונינו למקלט לנשים מוכות ע"י הרווחה, בגללו נכנסתי לחובות כספיים, איבדתי את מקום עבודתי כמנהלת מכירות, כיום הוא אמור להפגש עם הילדה במרכז קשר , בגלל הסתה פרועה מצידו . הוא לא מופיע לא משלם מזונות , כמו כם בדיון ההוכחות הוא קיבל מאסר על התנאי ופיצוי לי שהוא לא משלם. האם יש דרך לתבוע אותו על כל מה שעברנו בגלל ועל השם הרע שהוא הוציא לי כאמא, למרות שהתסקירים לגביי טובים מאוד
ואני אמא טובה ומשקיעה
בהחלט כן- במסגרת בימ למשפחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר