שלום!
אני מוסיקאי שמתפרנס למחייתי מהופעות. מיותר לציין שלפני כל הופעה ובכלל יש צורך באימונים...
אני מתגורר בבניין משותף ואינני מתאמן אחרי השעה 23:00 (לפי לשון החוק) או בשעות הצהריים... יתר על כן, אני ממעט להתאמן בבית ומוצא פתרןונות אחרים באופן כללי מתוך התחשבות בשכנים וכדומה... אולם לעיתים, אין ברירה... המציאות הזו של האימונים היא נמשכת כבר כ10 שנים ולרוב אני מקבל רק פירגון מכל השכנים.
אתמול התכוננתי למופע ובסביבות השעה 7, הגיע אלי השכן מלמטה, דפק על הדלת וכשפתחתי הוא הטיח בי שורת עלבונות בצעקות עזות שגרמו לשאר השכנים בקומה לפתוח את דלתותיהם...
ניסיתי להרגיעו, אולי לדבר איתו על שעות מסויימות בהם יוסכם שהוא נח... אך הוא לא נתן לי להשחיל מילה והמשיך לצעוק ולהעליב בי.
אז כך: האם אני יכול לפתוח נגדו איזשהו הליך משפטי,\ למרות שלא הייתי רוצה... מספיק לי לשלוח לו מכתב הזהרה מעו"ד שלא יבוא לצעוק עלי שוב. בנוסף, הצעקות שלו מעמידות אותי במצב לא נעים, בחוסר ביטחון לעסוק במקצוע שלי בטריטוריה האישית שלי - בבית. וזה גם פוגע באיכות האימונים שלי... אני לא מצליח לנגיע לרמות הריכוז בהם התאמנתי בעבר... אני כל הזמן חושש שהוא יבוא שוב לדפוק על מפתן ביתי. ואני חושש שפעם הבאה זה יעבור לאלימות פיזית מצידו...
תלוי מה אמר בדיוק ואם זה גובל בלשון הרע. מומלץ להסדיר יחסי השכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
הוא אמר שאם אני רוצה להמשיך לעשות מוסיקה אז שאני אעשה את זה במקום אחר ושהוא גר מתחתיי ואני מחרבן לו על הראש.
זה מעליב... לא יודע אם זה "לשון הרע"...
לדעתי לא עונה על דרישות החוק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר